Sunday, February 2

Jatuh cinta.

Assalamualaikum. Yeayy. First entry bagi tahun 2014 ^^ Tapi tapi tapi.. ianya pd bulan februari.. haha it's okay lah kan. Hmm. Eh asal tulis sikit je duk ber'hmm'. Nampak tak aku takde idea langsung hermm hermmm.

Oh baidewayyy, you guys know what. I'm started to fall in luv with wide shawl. Yap! Dulu plain bawal sampau beli separuh kodi dengan pakcik arab tu. Pastu sekarang dgn wide shawl pulak? Grrr kenapa dgn aku niee mohon sedar diri air macam duit. Eh no no piqa. Duit cam air.

Nak dijadikan cerite, first time beli wide shawl kat instashop, tu pon pakat beli ngan houzmet aku, Kieyra. So pon kononnya nak test lah pakai kan.. haha kaler kelabu :P



Haa abaikan cara aku pakai tu. What a messy! Haha

Then, semalam, ada akak owner instashop ni dia buat COD kat area Kuantan.. ada urusan kat sini.. so.. aku apa lagi.. bila akak tu cakap dia buat COD, terus nih pilih wide shawl yg mana berkenan. Ye laa.. biasa kalau COD ni jimat duit pos laju yg 6 hengget tu. Heee.


Tadaa. Cantik dan lawa gila kot. Hmm. So, byebye pashmina2 ku sayang! Cinta cik Piqa kat wide shawl ni sangat banyak suka cinta. Hahah. Baidewai, atas ni houzmet aku Pejah pon ada kirim ngan aku.

Okay. Tata. Saje je takde modal nak tulis sebab ekceli tengah testing market FIRST TIME UPDATE BLOG PAKAI SAMSUNG GALAXY MEGA 6.3 wokehhh!! Haha entry aku ni cam merapu je. Tatatatatataata.


No comments: