Tuesday, May 21

Le'Twinkle

Assalamualaikum♥

Huahh, ngantuknye. Tulis entry ni dalam mood ngantuk k ngantuk -_- Tapi takpe lah, since kelmarin bila tahu kena daftar kat UiTM Kampus Jengka, dan ada baki tak sampai dua minggu lagi nak byebye kat kampung ni T_T Rasa macam rindu sangat. Rindu kat everything *haihh belom ape-ape lagi dah rindu, Pre-Homesick. Anak manja. Ye, memang aku anak manja, problem? Problem? Haha. *Ala taiko celup mehmehmeh.

Kelmarin, my beloved ummi spent her whole day accompanied me to buy le stuffs. Syukur, boleh dikatakan 49.99% barang dah pon dibeli. Luggage bapak besar, sandal yang bentuknye agak unik yet sedikit pelik -.- seluar tracks Forest 3 helai sekaligus hambik ngko. Ingatkan nanti Minggu Destini Siswa (MDS) perlukan a lot of seluar track. Tapi, abang-abang and kakak-kakak senior dalam group satu ni heboh cakap for the girls, sepenuhnya baju kurung, tudung hitam style roket. And me like, rocket whattt. Haha, and kasut sukan. Bayangkan, agak fashionista di situ, hehe, kinda weirdo, but I likeeee. Imagine me, myself, baju kurung beserta dengan kasut sukan.

Hari ni, actually abah suroh buat medical check up, tapi, disebabkan rasa malas dan huahh, malasnye. Terpaksa bagi alasan macam-macam. Erkk, tak sedo diri borang Yayasan Terengganu belum isi, borang bantuan kewangan KPTA belom bereskan, borang pendaftaran UiTM, lagi laaa. Haha, bagus-bagus. Orang lain dah buat awal-awal. Keep the good side of you, trololol.

Esok, rancangannya mahu beli lagi barang-barang yang belum complete. Entah laa, si Piqah ni tak duduk senang selagi barang-barang banyak lagi yang belum dibeli, even barang tu tak compulsory mane pon. Padahal, buat medical check up, pergi jumpa yang berkenaan untuk pengesahan lagi penting, kan. Haihh. *Mengeluh lagi, malam keluhan kot.

Perasaan rasa macam bercampur aduk. Mood pon tak stabil je rasa. Telefon Q, nangis. Problem!

Good night, sweetie pie ♥

No comments: