Tuesday, February 26

Meeting dengan anak mama kesayangan


Dear DSLR, come to mama please :'D

4 comments:

Mohd Shazrin said...

am planning to get one of this kind soon, well not too soon..any suggestion? u look mcm expert je sal dslr ni..hee.. :D

fyqazack said...

@Mohd Shazrin: em, takde laa expert sangat, sebab bende nie dah lame ade dlm one of my wishlist, ngee :D cuba laa survey dekat web fotografi, kedai nikon, canon n compare which one is de best. kalau for newbie, dia ade certain dslr for them, if u want to go far away like wanna be pro photographer, u can choose the best, n of course, the price is also 'the best' too ;)

zeera lily said...

may all ur wish come true..
visit n follow my blog http://belogzeera.blogspot.com/

Syafiq Muhammad said...

nak jugak . haha . belikan ? datang sini n follow back k http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/