Sunday, January 6

Ahad yang fabulous

Salam, hai uolls. This is my first entry dalam 2013. Haha, well, macam biasa, gara-gara line internet yang tersangatlah sengal, senget dan songo membuatkan kerja untuk menghupdate dipostponed kan dulu. Kesian orkk? Huhu. Ermm.. by the way, hari nie pergi rumah cik Farrah Farzana. Me, Fizz, Ain, Aliffa, Akma pergi rumah Farrah. Motip? Mengeratkan ukhuwwah lah kononnye. Ceywahh :* muahx muahhhxx. Hihikss.


And.. the climax is, kitorang buat kek pelangi karamel! Hehe, thanks to gegurlss. Dapat gak I merasa kek tu ye dak, haha. Buat balik umah sebekas sorang. Then bagi my mom rase, cepat2 ummi suruh cari resepi tu dalam internet dan boleh laa buat sendiri. Thumbs up guys! ;) Here, kek pelangi karamel... Zrafffff~




And seriously guys, dekat umah cik Farrah tu I bersungguhan laa tengok Miss Universe 2012, masa tu cik Fa and Ain pergi cari bahan2 buat kek. I sangatlah boring menunggu diorang. Terlopong and terpukau tengok perempuan2 dari 89 negara duk sengih2 bajet cantik laa tuwww. Hahaa.. but the moral from that is, first, I nak body macam diorang. KAHKAHKAH wakluu :P So what, memang azam tahun baru nak kurangkan berat badan kan? LOL. And second, pakaian bikini duk lenggang lenggok macam dah biase bagi diorang. Nauzubillah. Mintak semua muslimah dijauhi ye. Amiiin. Ok, gtg now, bye :)

6 comments:

ceritera seorang aku said...

that good ur mom love it...x rugi la susah payah...

etas etassa said...

Firstly..blog awak ade header yg cantik..sy suke..dtg blog sy and jd member..hehehe

fyqazack said...

Farrah: tu laa.. kek ni best sangat. hehe. tenkiu cik fa :* muahx. hihi

fyqazack said...

etas etassa: time kasih awk :) ok, jom jd member! haha :*

Anonymous said...

hahaha..nk body mcm miss universe..mimpi la...badan mcm ubi kentang tu,,,

fyqazack said...

haha, kau tengok laa nanti wahai anonymous, grrrr.