Tuesday, January 22

Oppa Gangnam Style



Tajuk tidak ada kena mengena dengan entry di bawah, sekian :P


Salam semua. Blog dah bertukar wajah, sikit je laa. Haha. Kebosanan menganggur di rumah sepenuh masa bagi si budak pasca SPM macam aku ni memang laa tersangat boring boring boring yang amat. Alahai, sabo je laa. Hrm, menunggu lesen L motosikal dan motokar dah nak dekat 3 minggu! Tension yaa amat. Macamana nak masuk kelas jahit kalau tak dapat lesen lagi ni? Abang Ki, cepat laaaaaa, kak long nok bawok keto gi kelas jahit pulop nieeeee. Hakhak. But 2,3 hari lepas abang ki (cikgu memandu aku) dah mesej pemberitahuan lesen L sku dah siap. Hip hip, horeyyy!  Cuma belum dapat jee lagi untuk praktikal lapan jam dan seterusnya prektis make perfect sebelom jumpe abang JPJ. Herrr, scary.

header blog sekarang ;)


header blog dahulu :')



By the way, dah tukar header blog baru! Perisian nak yang ala ala simple giteww. Takmo crowded crowded bagai, ahaksss xD And tadi baru lepas berjinak jinak log in twitter. Duk eh eh eh, aku tak reti. Tapi try and error je laa right :* I'm newbie in twitter. Huhu. Do follow me kalo sudi and i'll follow you back. Kita saling berkenalan gitewwwww. Bahahahaa :P Follow syafiqah zahadi on twitter


Haha, bajet macam orang nak follow sangat kan. Doh, owang dop kenal sorang abuk dalam twitter nih, cuma 2,3 orang gitu jeee. Sobsss T_T *buat muka kesian. Em, okay lah. setakat itu sahajeeeee entry malam ni. Heyy, this is my second entry in 2013! Clap clap my hands. Kahkah. Am I pathetic right, hoho. Chill yawww. K lah, pendek je pon entry ni. Takleh panjang panjang sangat. Bye.

8 comments:

FarhanahAdzlan said...

saya faham bila menganggur di rumah sepenuh masa mcamana rasanya memey bosan yaa amat hahaha

fyqazack said...

tu laaa, adei, puah sunggoh, hakhak :D

Nik Muhammad Jameel said...

sy tak nafikan,, menganggur slps SPM mmg mmboringkan kalau x terisi ngan aktiviti.. hihi

Puteri Nur Hidayah said...

cantik header skunk..

aisyah nur said...

http://aisyahbudakblog.blogspot.com/

fyqazack said...

@Nik Muhammad Jameel: hehee, masa buang gitu je, hok aloh. haha

fyqazack said...

@Puteri Nur Hidayah: tenkiu si comel :)

fyqazack said...

@aisyah nur: ok dear :D