Tuesday, January 22

Oppa Gangnam Style



Tajuk tidak ada kena mengena dengan entry di bawah, sekian :P


Salam semua. Blog dah bertukar wajah, sikit je laa. Haha. Kebosanan menganggur di rumah sepenuh masa bagi si budak pasca SPM macam aku ni memang laa tersangat boring boring boring yang amat. Alahai, sabo je laa. Hrm, menunggu lesen L motosikal dan motokar dah nak dekat 3 minggu! Tension yaa amat. Macamana nak masuk kelas jahit kalau tak dapat lesen lagi ni? Abang Ki, cepat laaaaaa, kak long nok bawok keto gi kelas jahit pulop nieeeee. Hakhak. But 2,3 hari lepas abang ki (cikgu memandu aku) dah mesej pemberitahuan lesen L sku dah siap. Hip hip, horeyyy!  Cuma belum dapat jee lagi untuk praktikal lapan jam dan seterusnya prektis make perfect sebelom jumpe abang JPJ. Herrr, scary.

header blog sekarang ;)


header blog dahulu :')



By the way, dah tukar header blog baru! Perisian nak yang ala ala simple giteww. Takmo crowded crowded bagai, ahaksss xD And tadi baru lepas berjinak jinak log in twitter. Duk eh eh eh, aku tak reti. Tapi try and error je laa right :* I'm newbie in twitter. Huhu. Do follow me kalo sudi and i'll follow you back. Kita saling berkenalan gitewwwww. Bahahahaa :P Follow syafiqah zahadi on twitter


Haha, bajet macam orang nak follow sangat kan. Doh, owang dop kenal sorang abuk dalam twitter nih, cuma 2,3 orang gitu jeee. Sobsss T_T *buat muka kesian. Em, okay lah. setakat itu sahajeeeee entry malam ni. Heyy, this is my second entry in 2013! Clap clap my hands. Kahkah. Am I pathetic right, hoho. Chill yawww. K lah, pendek je pon entry ni. Takleh panjang panjang sangat. Bye.

Sunday, January 6

Ahad yang fabulous

Salam, hai uolls. This is my first entry dalam 2013. Haha, well, macam biasa, gara-gara line internet yang tersangatlah sengal, senget dan songo membuatkan kerja untuk menghupdate dipostponed kan dulu. Kesian orkk? Huhu. Ermm.. by the way, hari nie pergi rumah cik Farrah Farzana. Me, Fizz, Ain, Aliffa, Akma pergi rumah Farrah. Motip? Mengeratkan ukhuwwah lah kononnye. Ceywahh :* muahx muahhhxx. Hihikss.


And.. the climax is, kitorang buat kek pelangi karamel! Hehe, thanks to gegurlss. Dapat gak I merasa kek tu ye dak, haha. Buat balik umah sebekas sorang. Then bagi my mom rase, cepat2 ummi suruh cari resepi tu dalam internet dan boleh laa buat sendiri. Thumbs up guys! ;) Here, kek pelangi karamel... Zrafffff~




And seriously guys, dekat umah cik Farrah tu I bersungguhan laa tengok Miss Universe 2012, masa tu cik Fa and Ain pergi cari bahan2 buat kek. I sangatlah boring menunggu diorang. Terlopong and terpukau tengok perempuan2 dari 89 negara duk sengih2 bajet cantik laa tuwww. Hahaa.. but the moral from that is, first, I nak body macam diorang. KAHKAHKAH wakluu :P So what, memang azam tahun baru nak kurangkan berat badan kan? LOL. And second, pakaian bikini duk lenggang lenggok macam dah biase bagi diorang. Nauzubillah. Mintak semua muslimah dijauhi ye. Amiiin. Ok, gtg now, bye :)