Sunday, December 9

First One on 2012 :P

Salam. Hai uolls. almost one year I tak update blog ni right. Ehekkss ehekksss :P Well, as u guys know, I baru je abis exam SPM pada 5 Disember 2012. Bravo2, ahakss. And by the way, dah nampak macam blog nie cam dah lama mati, huhh? My last entry is on 31 Disember 2011. OMG xD Lama gilaaa kot. And today, I dengan penuh azam dan tekadnya nak touch up siket laa blogy nie. Rasa macam urmm ermm. Kindaaaa, erghhh xP dah ade dalam my list Things-to-Do after SPM, nak buat ape. Only Fizz n Ain je tau kan sayangss? hoho. Rindu. Erm.. there's a lot of memories, stories.. so as the muqadimah, ahaks, I, tuan blog Gadis 1995, nak take care this blog macam take care baby sendiri, kahkah :D So boboyzzs and gegurlzzs, thanks for singgah :) InsyaAllah, blog ini akan dikemaskinikan sekerap yang boleh. Hihi. Bye.