Tuesday, December 27

New looks :D


Hai manusia .
Fuhhh , akhirnya .. dah touch up my bloggie ..
It tooks half day okay , starting from morning tadi sampai petang nih ..
Urm .. penat² search kat pakcik Google , tutorial itu laa , tutorial ini laa ..
Tapi , tutorial pasal "Cara² menulis entry tidak mengarut macam Gadis 1995" ni aku tak search laa plakss . Alahaii .. Gadis 1995 ? The Dreamer tu aku dah tukar kepada Gadis 1995 . Punyer laa jam otakku nak pikir the most suit tajuk untuk blog ni . Haha :D

Ehh , malunyer I bile orang yg kite kenal bace blog kite kan .. creepy dude ! Bukak sekolah nanti jangan laa ade orang tanye nak² Encik dot dot tu, suke tau mampus I bile I delete blake entry I yg lepas² .. "Ade budak tu , bile saye dah tau URL blog dye , teros delete" Heheheh .. =..= Taktau laa samada URL yg baru ni dapat dikesan ke tak .

Okay pokoknya aku sudah penat , HOMEWORK kate MARI , Solat Asar belom lagi .. Jom same² mandi ? Eh² mengomm plak aku nih , biase laa .. otak dah jem jem jem .

No comments: