Thursday, December 22

Kid Behind The 'Polan'


Hello manusia . Well , I lied again and again . Cakap yang entry semalam the last one .. Tapi , macam haram . Ehh , cakap pasal haram ni kan , aduyai /// ade budak ni memang haram tak makan saman dekat laman fb . Well , I tak kenal pon manusia yang bernama Polan Polan ni sape [ name kau punye la cantik tau sayang (; ] Tapi .. err ... mulot kau busuk cam air longkang ! Nasib baik tyme dia trolling kat status aku tu , aku tengah online .

Lepas aku check profile dye ya ampun . status dye memang wtf kan . Pasal alat sulit eh alat sulit gua serious wa cakap lu ! Perghh , memang aku tak hairan lah , dye berani² pakak menvavi vute je kan kan . Maybe Fake account kot ? Ntah lah // Actually , aku dah printscreen dye punye ayat yang sangat lembut dan sopan .. Tapi aku taknak laa mengaibkan si polan ni kan .. Lagipun aku kan seorang yang penyabar [ penyabar lahh sangat ]

HOMEWORK . Bile aku nak siap ni ? Eh guys cepat² aku dah nazak sekarang ni . Gile lah . Taon depan SPM tetap menanti . Omo omo .

No comments: