Wednesday, December 21

Goodbye Baby Goodbye - MissQQDeaKamoo.


Hello manusia , selamat pagi . Cuaca di sini amat hujan . Pakaian yg dijemur pon kurang mengeringkan . Sumber punca air juga terputus , dengar kata , kerja pembaikan paip sedang gigih dilakukan .. Tidak mengapa :)

Oh ya , cuti hujung tahunku bakal membuka ke gerbang persekolahan sessi 2012 . Erk *kenapa ayatku macam bangang je*
Okay berbalik kepada normal , beat bom bra ta ta tata tata .. !! Lagu 2NE1 - I Am The Best , daebak wehh wa cakap lu. Hoho .
Eh , ape motif aku wat entry nih ? Oh tiada apa2 . Saja membuang masa , berlagak seperti cikgu akan tidak mengutip kerja rumah yang diberikan sebelum ini . Yaaa ///

Urgh . Ok maybe ni entry last aku kot ? Well , since i've changed my URl for my blog , sebelom ni , piqahchewinggum.bs.com kan , sekarang dah syafiqahzahadi.bs.com la pulak . Ok , I admit , that I never give my new URL to anybody . Tapi terkezuttt giler2 aku bila classmate aku dapat gak jejak URL blog ni kan . Dia memang brilliant , kan chingu ? Awak sorang je kot yang boleh baca blog nih .

Lepas SPM baru aku nak aktif blogging ..
Rindunye kat dunia blogging , ye laa , sapa tak rindu wei , since 2008 lagi aku duk menerjah jari gebu aku ni dalam blogspot.com .. dan buat beberapa kali , aku terpaksa mendelete blog aku yg lama , followers dah ramai , tapi kononnya masa tu nak fokus PMR .. cecehh :P Haha

Rindu akak2 blogger .. brader2 blogger ... maybe dyorang dah lupe kot aku nih ? ye lah , aku ni sekadar blogger tak berapa nak mashyur [betol ke eja mashyur mcm tu ? ] emm .. tak paa, aku blogging pon sebab aku mencari kepuasan untuk diriku .. :)
Well .. since this is my last entry .. wish me luck in everything gonna happen to me , Amiin ~

No comments: