Monday, December 26

"Gi Mapus Mung !" kate Sang Cuti .


Annyeong & Hello manusia sekalian .. ye lahh , aku tengah tulis ni untuk manusia baca , takkan reader blog aku ade lembu , kerbau kot. eh kau terase ker ? wohoho [ gelak ala² budus ] =..=
Okay , now , seminggu lagi nak sekolah , eh nape ahh aku buat kerja jahanamm , homework tuh, adoyai .. ok stop talking about the annoying things for me -.-

Esok , pukul 9 , insyaAllah .. nak pergi klinik gigi .. the latest time aku pergi sane , asenye beberape bulan yg lepas rasanya .. cuma kali ni , aku nak gi klinik kerajaan .. sebab , MURAH . Haha .. aku kan si gadis manis comel gebu ayu [ okay , bengong kan ? ] nak masuk 17 tahun baru .. takkan arr aku nak gi klinik swasta sokmo ? Selkali gi limo puluh yaa .. mapuh ahh aku , mitop pitis sokmo , tebal muko aku ngan parents aku .. diorang takpe laa gi swasta , dah ade kerjaya , aku ? heh =.=

Woot² .. aku ase nak mati ni .. sekolah dah nak bukak .. SPM kate mari , keseronokan cuti kate GI MAPUS MUNG ! Hahah . :D

No comments: