Saturday, November 26

#01

Salam, today Sabtu kan, okay dah 9 hari cuti sekolah, I admit, NONE of my homework had been finished by me, as I don't know how to manage my time properly. Damn :(

SPM. Perkataan yg paling menakutkan, creepy, scary dan paling dibenci aku dengar, ni aku tak suke tak suke bila ada orang ungkit² pasal SPM, aku dah BLUR tahap yg amat, cara menjawab, cara nak tackle markah soalan, sumpah aku tak tau, especially subjek killer yg membunuh diriku seperti physic, chemistry, additional mathematics and biology. Aku tak paham kenapa, kenapa aku just dapat 3A 5B 2D 2E dalam final exam baru ni? Yes of course, D for Biology and Chemistry, E for Additional Mathematics and Physic. Aku malu ngan parents aku, aku malu sangat² TT__TT [nak nanges!] Classmates aku tu, nape ada yg dah dapat 8A? 7A? 6A? Aku? Aku yakin, tahun depan, aku akan turun kelas. Takpe, asal Aku TAK MENIRU LANGSUNG time jawab exam baru ni, tapi orang tanyer aku ada lahh, budak kelas sebelah, kalu dia naik kelas, aku turun kelas, aku AKAN BENCI dia. HAHA :-/

Hari ni En. Zahadi suruh aku & siblings mandi² awal pagi. Kebiasaannya, matahari mencacak naik atas kepala baru nak mandi kot? Saye tak pengotor okayy, saye cume merasakan pembaziran air, sabun, shampoo, dan pakaian ajeee.. WAKAKAKA wakluu!! Then, En. Zahadi cakap nak bawak kami semua gi jalan² bandar KB. Fuhh, aku pecut tahap maksima laa pagi tu, impi nak gi borong tudung kedai kazen aku, Kak Ha & her husband dia tuh, tapi diorang ade hal pulak kat KL, ambik tudung fesyen baru kot? Takpe, tak kisah, sebab gi situ pun smabil beli barang² keperluan sekulah, tak rugi minyak kereta kan, kan, kan.

Hrmm.. next week pegy K.L lagik. Ummi saya, Pn. Norina akan konvo. Jangan jelezz kepada mama² di luar sana yg tak konvo, pesanan:''lain kali jgn hina ustazah!'' khas saya tujukan kepada si perempuan itu ;D takpe, saya tak marah, lantak kau lahh, aku dah malas tengkar mulot ngan kau. GoDieGo GO! Yeah.

Annyeong.

ditulis dalam bentuk original oleh;

No comments: